Slider 1

Slider 2

01

Bejelentkezés

után nyílik...

Name & Password:

wi(KIK)pedia

Cikkek

Húsvét misztériuma

Ki is ez a Claudia Koll? - (egy csodálatos apáca tanárnője)
Krisztus mezítelenül feszítették a keresztre lásd Michelangelo
Azzal, hogy a nőt is erőszakkal lemeztelenítik - keresztre feszítik... feszítjük.
De van megváltás 50.000.000 nézték a YuoTube csatornán - róluk is szól ez az oldal
Forráspont - Krisztína nővér Budapesten (48 perc)
Kezdetek:
Szent Julianna szűz (wikipedia) *olasz származás
* ismert még Szent Afra és Szent Eulália szüzek, akiket szintén keresztre feszítettek (vö. 1992)
Miután a "francia forradalommal" kezdődően a női test a szabadság, majd a szabadosság szimbóluma lett, a művészetet megelőzve hamarosan legális üzleti célokra kezdték használni - REKLÁM (Bienvenue!)

A 60-as évek ún. "szexuális" forradalma tetőzte be ezt a degradációs folyamatot. 

 Anita Ekberg fizetett Tej-reklámja (dús kebleinek köszönve...)
1960
  1962
1963-ban kezdődött a II. Vatikáni zsinat (wikipedia), melynek utlosó gyümölcse a cz.Ordo Virginum lett (1970). Felvidéken a dokumentum csak 2008-ra lett lefordítva, magyarul máig ismeretlen. 2005-ben csupán egy disszertáció lett megvédve, majd 2008-ban publikálva Szlovákiában.
   
A 60-as években a papságot, a szerzetesrendeket tömegesen hagyták el a fiatalok - mivel az érosz helyett csak szex-et láttak, elvesztették saját identitásukat. Nem tudtak mit kezdeni a 60-as évek szexuális szabadosságával. Az "érosz" ismeretlen tabutéma lett lásd 1873-al kezdődően. Az egyik végeletet követte a másik ... s hol itt az igazság?
Miután megszűnt az érosz (1873-al kezdődően), maradt a "szex", annak forrdalma meghozta a 80-as évek még végzetesebb félrevezetését. Attól kezdik az egyén megfosztani, ami a kapcsolatokban mindennél fontosabb, a bensőségességtől (intimitás). A fogalommal egyre inkább intím tesrészekre kezd utalni, s győznek itt is az anyagi érdekek. Az "intimitás" nő alsónemű reklámmá korcsosodik. A megelégedettséghez, boldogsághoz vezető út egyre göröngyösebb lesz.

 

Az intimissimi mára luxuscikk lett a nők számára, valami, amiről sokaknak csak álmodozni lehet. Ennek ellenére tudatosítani kell, minden nő jogában áll, hogy intimitást sajátjának tudja tekinteni, olyan előjognak, ami alapja a boldog életnek. Minden mebri kapcsolat akkor válik igazán értésessé, ha bensőséges is tud lenni.

1961-ben már kezdtek publikálni Amerikában a "semi-intimacy" (lásd TV) és a miusical intimacy új jelenségek kapcsán (Getlein & Gardiner SJ, Movies, Morals and Art, 74-80). Ha egy intim élmény közhelyen történik, Tv előtt, mások előtt, nem tudja afiatal, hogyan is kell reagálni, jobban mondva - nem tud helyesen reagálni. Azzal, hogy (16) vagy (18) -as katórikákat kezd látni, csak romlik a helyzete... Amíg a sötét mozikban találkozott az intimitással, legalább nem kellett szégyenkeznie, de tudat alatt feldolgozatlanok maradtak ezek, az önmagában nem biztos, hogy rossz alapélmények.
1992-ben Ansel Grün OSB már kezd írni az érosz szerepéről a hitéletben, a misztikában
 
 Magyarul 2000-ben adták ki Pannonhalmán
2000. egy másik nagy eseménye az olasz volt Claudia Koll megtérése - majd evangeluizációs pályafutása
Előtte a "finom" erotikus filmekből, Tinto Brass munkatársaként volt ismert (wikipedia)
2003-ban a szűz vértanú Mária Goretti filmben vállalt szerepet.
Megtérése után fogadta őt II. János pál pápa is. Azóta jára olaszországot és hirdeti az igét. Külön Tánc akadémiát is alapított, ahol evangelizációs drabokat tanulnak és adnak elő a fiatalok 2009 óta. Ebből az Accademia-ból került ki Cristina Scuccia is (YouTube stár)
      
 Nem ő az egyetlen aki Mária Magdolnaként tért meg, ilyen volt a máig legismertebb (első) pornosztár Linda Lovelace (1976)
1959-ben tért meg Bettie Page (1923-2008) - az egykor közismert Pin-up modell, majd evangelizációs hittérítő.
      
Ève Lavallière(1866 - 1929) 1884-ben még olasz származású híres szépségű francia színésznő, akinek apja szeme láttára gyilkota meg édesanyját, majd öngyilkosságot követett el. Ennek hatására a táncosnő megtért, majd kolostorba vonult (1920, lásd wikipedia).
Eve Lavalliére-t követet a sorban: Mireille Nègre(1943 - *) 8 évesen kezdett a párizsi Operában, majd lett híres francia táncosnő. 28 évesen „megtért” és kármelita apáca lett. 10 év után elhagyja a kolostort és kint a világban lesz ún. „Istennek szentelt szűz” – ami egy másik megszentelt életforma (Ordo virginum lásd szüzek rendje)
    
1963 - Mary Whitehouse - kampányba kezd
1988 áprilisi Playboy magazin címlapján: Denise Katrina Matthews (művésznevei:Vanity D.D. Winters, 1959 – 2016.*február 15.) kanadai énekes, színész, modell – aki megtért és evangelizációval kezdett foglalkozni lásd Nőciklopédia *aznapja.
2006-ban jelentette be megtérését Criss Moran ex-prostituált igyelszik másokat is kimenteni ebből az "iparágbó"
2012-ben Európában elsőként Szlovákiában nyilatkozott az (ex-prostituált) - Shelly Lubben saját megtéréséről

Anna Nobili - olasz szerzetesnővér (YuoTube táncosnő), aki misztikus táncaival tanítja a fiatalok imádkozni. Megtérése előtt Lap Dance táncosnő éjszakai szórakozóhelyeken (facebook) - olasz wikipedia